annelieandersson.blogg.se

Roadtrip del 1. Schweiz

Publicerad 2023-10-06 15:53:54 i Allmänt,

Hej! 
 
Hoppas att allt är bra med er! 
Tänkte att jag skulle lägga ut bilderna från resan som vi var på nu i somras. 
Så här kommer de 😊
 
Vi åkte ner mot Schweiz. Stannade och sov i Tyskland på vägen ner. Vi checkade in på en 5 stjärnig camping (vid Sarnen) som låg superfint med berg och sjöar runt omkring. Vi trivdes så bra på campingen att vi stannade 4 nätter istället för bara 1 som vi egentligen hade tänkt. Kian hittade kompisar från Tyskland som han lekte med, så vi såg inte honom så mycket 😁 Jag blev väldigt förvånad över hur bra engelska Kian pratar. Hade ingen aning om att han kunde så mycket engelska. Men han slutar aldrig att förvåna en. 
Vi åkte bland annat upp på berget Pilatus. Vi trodde att det skulle vara kallt uppe på bergen då där var snö på vissa ställen, men det var ändå över 20 grader. 
Vi åkte till Aareschlucht. Där gick vi längst med ravinen, genom grottor och superfin natur. Kian älskade det stället och var så fascinerad över hur vackert där var (ja vi andra också 😁). 
Här var vi i en mysig liten by. Det var väldigt varmt alla dagar (nästan 40 grader), så det var skönt att vara uppe på bergen, bada eller vara inne i grottor.  
 
Efter vi varit i Schweiz några dagar, åkte vi ner mot Italien och Gardasjön. Skriver om det i ett annat inlägg. 
 
Ha det bra! 
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela