annelieandersson.blogg.se

God jul 🎄 🎅

Publicerad 2015-12-26 17:08:53 i Allmänt,

Hej!!
 
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar jul, det har vi.
 
Julafton firade vi först hemma hos mamma och pappa, där vi kollade på kalle anka och fikade, jag och Kian stannar också där och åt god julmat och Olof åkte till sin syster, vilket vi också gjorde sen efter vi ätit och där träffade vi tomten.
 
Kian måste ha varit en jätte snäll pojke eftersom han fick så mycket fina julklappar, här är lite av de han fick.
 
Här är tre bilder på en glad Kian som provar sin nya tandborste, lika bra att vänja sig redan nu fast att han inte har fått några tänder än 😝
 
Kan ju också berätta att vi har bokat en resa till Thailand och Malaysia, så den 20 februari åker vi och stannar i tre veckor tillsammans med Olofs syster och hennes son Julian.
Vi var först lite tveksamma över att resa med en så liten, men efter att läst på mycket och dom på BVC sa att det absolut inte är någon fara så bestämde vi oss för att åka, nu när ändå Olof är tjänstledig och kan plugga var som helst och jag är mammaledig.
Vi ska även planera in en resa upp till min farmor innan vi åker, så det är en massa roligt att se fram emot 😀
 
God fortsättning på er så hörs vi snart igen .
Kram
 

Söndag

Publicerad 2015-12-13 21:01:00 i Allmänt,

Hej ☺
 
Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bara bra. 
Var på BVC i tisdags och Kian var då 70 cm lång och vägde 8245 gram. Han äter mycket mer vanlig mat (puréer, gröt mm) nu och han har än sålänge ätit allt, han är verkligen glad för mat, han fick smaka lite citron för någon dag sedan till och med det älskade han.  
 
Han har även blivit riktigt duktig på att sitta utan stöd, idag satt han mer än fem minuter helt själv i sängen. 
 
I fredags var det första gången Kian sov utan oss, vi skulle på julgalan i Helsingborg med Olofs jobb så Olofs mamma och Tove passade Kian, dom sa att det gick jättebra och att han var så snäll så, jag saknade nog honom mycket mer än vad han saknade mig och hade hellre varit hemma med honom än gått på den katastrofala julgalan.
Julgalan hölls i Europas största tält eftersom att Helsingborgs arena inte ville ha det där detta året. Det började med att vi fick stå i kö i 1 timme och 45 minuter för att hänga in jackan (man fick inte ta med sig den in) och i kön var man så intryckta i varandra att det var många som fick panikångest och en som svimma. När vi sen väl kommer in så är det svinkallt i tältet och kaos överallt, folk som inte får sitta fast dom betalat för det och maten var nästan helt slut och det som fanns kvar var iskallt, så vi gick för att ta efterrätt och då var den också slut, baren hade dom ställt framför en av dom tre värmefläktar som fanns så drickan var varm. Artisterna var jätte duktiga men man hörde nästan ingenting för ljudet var så dåligt och såg något gjorde man knappt heller fast att vi satt vid "diamant borden" som var dom bästa platserna, hörde inte ens vad dom bredvid en sa, toaletter var översvämmade, folk som hämtade ut sina jackor fick inte rätt jacka ja listan kan göras lång. Tycker så synd om alla som betalat dyra pengar för det här, Olofs chef betalade ändå 1600 kr per person och då var vi ju ändå 60-70 stycken. 
 
Vi hämtade Kian vid elva dagen efter och han blev jätteglad av att se oss.
 
Lite bilder från veckan som gått. 
 
Hoppas att ni har haft en trevlig Lucia. 
Kram
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela