annelieandersson.blogg.se

God jul 🎄 🎅

Publicerad 2015-12-26 17:08:53 i AllmÀnt,

Hej!!
 
Jag hoppas att allt Àr bra med er och att ni har haft en underbar jul, det har vi.
 
Julafton firade vi först hemma hos mamma och pappa, dÀr vi kollade pÄ kalle anka och fikade, jag och Kian stannar ocksÄ dÀr och Ät god julmat och Olof Äkte till sin syster, vilket vi ocksÄ gjorde sen efter vi Àtit och dÀr trÀffade vi tomten.
 
Kian mÄste ha varit en jÀtte snÀll pojke eftersom han fick sÄ mycket fina julklappar, hÀr Àr lite av de han fick.
 
HĂ€r Ă€r tre bilder pĂ„ en glad Kian som provar sin nya tandborste, lika bra att vĂ€nja sig redan nu fast att han inte har fĂ„tt nĂ„gra tĂ€nder Ă€n 😝
 
Kan ju ocksÄ berÀtta att vi har bokat en resa till Thailand och Malaysia, sÄ den 20 februari Äker vi och stannar i tre veckor tillsammans med Olofs syster och hennes son Julian.
Vi var först lite tveksamma över att resa med en sÄ liten, men efter att lÀst pÄ mycket och dom pÄ BVC sa att det absolut inte Àr nÄgon fara sÄ bestÀmde vi oss för att Äka, nu nÀr ÀndÄ Olof Àr tjÀnstledig och kan plugga var som helst och jag Àr mammaledig.
Vi ska Ă€ven planera in en resa upp till min farmor innan vi Ă„ker, sĂ„ det Ă€r en massa roligt att se fram emot 😀
 
God fortsÀttning pÄ er sÄ hörs vi snart igen .
Kram
 

Söndag

Publicerad 2015-12-13 21:01:00 i AllmÀnt,

Hej â˜ș
 
Jag hoppas att allt Àr bra med er, hÀr Àr det bara bra. 
Var pÄ BVC i tisdags och Kian var dÄ 70 cm lÄng och vÀgde 8245 gram. Han Àter mycket mer vanlig mat (puréer, gröt mm) nu och han har Àn sÄlÀnge Àtit allt, han Àr verkligen glad för mat, han fick smaka lite citron för nÄgon dag sedan till och med det Àlskade han.  
 
Han har Àven blivit riktigt duktig pÄ att sitta utan stöd, idag satt han mer Àn fem minuter helt sjÀlv i sÀngen. 
 
I fredags var det första gÄngen Kian sov utan oss, vi skulle pÄ julgalan i Helsingborg med Olofs jobb sÄ Olofs mamma och Tove passade Kian, dom sa att det gick jÀttebra och att han var sÄ snÀll sÄ, jag saknade nog honom mycket mer Àn vad han saknade mig och hade hellre varit hemma med honom Àn gÄtt pÄ den katastrofala julgalan.
Julgalan hölls i Europas största tÀlt eftersom att Helsingborgs arena inte ville ha det dÀr detta Äret. Det började med att vi fick stÄ i kö i 1 timme och 45 minuter för att hÀnga in jackan (man fick inte ta med sig den in) och i kön var man sÄ intryckta i varandra att det var mÄnga som fick panikÄngest och en som svimma. NÀr vi sen vÀl kommer in sÄ Àr det svinkallt i tÀltet och kaos överallt, folk som inte fÄr sitta fast dom betalat för det och maten var nÀstan helt slut och det som fanns kvar var iskallt, sÄ vi gick för att ta efterrÀtt och dÄ var den ocksÄ slut, baren hade dom stÀllt framför en av dom tre vÀrmeflÀktar som fanns sÄ drickan var varm. Artisterna var jÀtte duktiga men man hörde nÀstan ingenting för ljudet var sÄ dÄligt och sÄg nÄgot gjorde man knappt heller fast att vi satt vid "diamant borden" som var dom bÀsta platserna, hörde inte ens vad dom bredvid en sa, toaletter var översvÀmmade, folk som hÀmtade ut sina jackor fick inte rÀtt jacka ja listan kan göras lÄng. Tycker sÄ synd om alla som betalat dyra pengar för det hÀr, Olofs chef betalade ÀndÄ 1600 kr per person och dÄ var vi ju ÀndÄ 60-70 stycken. 
 
Vi hÀmtade Kian vid elva dagen efter och han blev jÀtteglad av att se oss.
 
Lite bilder frÄn veckan som gÄtt. 
 
Hoppas att ni har haft en trevlig Lucia. 
Kram
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela