annelieandersson.blogg.se

Öland roots

Publicerad 2017-07-18 14:01:00 i Allmänt,

Hej!! 
Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bara bra. 
 
I torsdags fick jag reda på att jag har kommit in på socialpedagogutbildningen, men tror nog att det lutar åt att jag kommer tacka nej och hellre ta jobbet på svaneholmsgårdens förskola. Sen blev jag reserv 15 på mitt förstahandsval (socialpsykiatri) den utbildningen vill jag verkligen komma in på men det känns ganska kört med tanke på att dom tar in 20 st i den urvalsgruppen och jag är reserv 15 😒 fast å andra sidan så var jag reserv 34 förra året och blev i urval 2 sedan reserv 13 så finns kanske en minimal chans ändå, får se den 3 augusti när man ser urval 2 (jobbig att vänta tills dess dock). 
 
I torsdags åkte vi ju också till Öland på reggaefestival, det var verkligen supermysigt. Artisterna och musiken var superbra, alla människor var så trevliga, underbar miljö, vi hade kanonväder hela tiden och vi var där tillsammans med My och Sanna, kunde inte bli bättre! 
 
Kian var som vanligt så himla lätt att ha med sig, han höll sig hos oss hela tiden och han trivdes så bra, han älskade att sova i tält och tjatar om att han vill sova i tält igen. Han är ju så glad för musik så han har dansat som bara den dom här dagarna och han har haft fullt upp med att plocka kottar och stenar. Vi var lite oroliga över hur det skulle gå att ha hörselkåporna på men det var inga problem och han klagade inte en enda gång. 
 
Tyckte det var så roligt ena dagen när solen kom upp ovanför träden och Kian säger :
- Nu kommer solen, vad spännande och längesedan. 
Hahaha 😂 
 
Vi har tagit några bilder från festivalen och låter bilderna tala för sig själv. 
Hittade en bild på Öland roots Facebook sida på Olof och Kian som var så himla fin! 
 
Ha det så bra!
Kram 
 

Kian 2 år 🎈🎉

Publicerad 2017-07-07 13:03:16 i Allmänt,

Hej!!

Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bra, Kian har haft lite feber, varit förkyld och haft ont i tänderna men det är bättre nu.

I måndags var jag på anställningsintervju på en förskola här i Landskrona, det var Mys kusin som hade varit gullig och nämnt mig för sin chef, och det gick väldigt bra och om jag inte kommer in på utbildningen jag vill gå så börjar jag jobba där v. 32 🙂 Arbetet verkar verkligen jätteroligt och alla på förskolan var så trevliga. Jag kommer såfall jobba som elevassistent åt en 5 årig autistisk pojke.

Om en vecka åker vi till Öland på reggae festival. Kian ska också följa med så jag hoppas att det går bra för honom att sova i tält dom tre nätterna och att det blir fint väder. My och Sanna ska också dit så det ska bli väldigt roligt.

Jag har ju inte lagt ut några bilder från Kians födelsedagen så här kommer några bilder:

Han var ganska svårväckt och vi fick sjunga för honom tre gånger innan han ville vakna. 
Han hade önskat sig ett Ikea kök, en döskalle, en klocka, en skateboard och en fläkt. 
Av oss fick han: Ikea kök med tillbehör, verktygslåda, kassaapparat, döskalleflagga, klocka, kappsäck och bilar. 
Han är så glad över att äntligen ha fått sitt kök och leker där varje dag. 
 
Vi hade kalas för honom på söndagen men jag glömde tyvärr att ta bilder 😞 
 
På måndagen firade dom honom lite på förskolan. (bilden tagen från deras instagram) 
 
Det har varit ganska fullt upp sedan vi kom hem från USA, vi har bland annat träffat Paulina och hennes nyfödda son, varit på 50 års fest, träffat faster Eva-marie och Hans och varit på lite små utflykter.
Suddig bild men tycker den är så söt.
Hittade lite kantareller när vi var i skogen för några dagar sedan. 
 
Ska försöka komma ihåg att ta några bilder när vi är på Öland så lägger jag upp dom här sen. 
Ha det så bra!!
Kram.

 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela