annelieandersson.blogg.se

Slut på ledigheten

Publicerad 2017-08-13 18:50:55 i Allmänt,

Hej!

Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bara bra!

Kian har ju börjat på förskolan igen efter 5 veckors ledighet, och har nu även börjat gå längre om dagar och denna veckan har han dessutom provat på att sova där och det verkar gå väldigt bra, första dagen hade han sagt:
- Nej jag ska inte sova, jag ska hem.
Men sen hade han kommit bort och lagt sig ändå.
Dagarna efter hade han själv gått bort och lagt sig efter det att han ätit.

Första veckan var där nästan inga barn alls, Olof sa att där var Kian och två andra både när han hämtat och lämnat och jag vet att Kian trivs bättre så.

Så denna veckan har gått riktigt bra och det verkar som att han har vågat prata mer nu också för dom har kommenterat varje dag hur duktig han är på att prata. 

Han är så gullig nu och frågar vad allt är för något eller vad det kostar, går man i affären så frågar han om allt!
- Vad kostar dom då mamma, vad kostar bananerna, vad kostar brödet osv. 😂

Jag har ju börjat jobba, och denna veckan har gått bra, pojken som jag ska vara assistent åt börjar inte förrän denna veckan som kommer.
Men veckan har varit lugn, där var inte så många barn denna veckan utan dom flesta börjar imorgon. Men alla där är jättetrevliga, enda nackdelen är väl såfall att pojken jag ska jobba med går där lite tråkiga tider så jag ska jobba 08.15-17.00 alla dagar förutom tisdagar.

Igår var vi ute hos mamma och pappa, mamma har varit uppe hos farmor så Kian har tjatat om hur mycket han har saknat mormor och morfar. 
 
Idag var Kian och jag på center syd och sen gick vi en sväng i järavallen. 
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg.
Kram 

Antagningsbesked 2

Publicerad 2017-08-04 13:13:00 i Allmänt,

Hej!

Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bra förutom att jag har varit lite nere idag för att jag inte kom in på socialpsykiatriutbildningen. Jag blev reserv 2, så det var lite störigt, men samtidigt finns där fortfarande en liten liten chans att jag kommer in ifall någon tackar nej eller bestämmer sig för att hoppa av, så får hoppas på det. Känner mig så redo för att börja plugga.

Kian var så gullig när jag sa till honom att jag inte kom in på utbildningen jag ville gå, då sa han:
- Jag kan öppna till dig mamma, jag har nycklar.
Så gullig ❤

På måndag börjar jag ju att jobba och Kian ska tillbaka till förskolan igen, det är han inte så glad över och blir så ledsen när jag nämner förskolan och säger:
-snälla mamma, inte förskolan bara hemma.
Men jag hoppas att det ändrar sig när han väl kommer dit.
Känns väldigt jobbigt att man nu ska jobba hela dagarna och bara hinna träffa honom ca 2 timmar på kvällen innan han ska sova, men det är ju så det är och vi har ju i alla fall helgerna tillsammans.

Denna veckan har vi varit i skogen och plockat svamp, blev inte så jättemånga kantareller men blev en hel del kottar 😝

 
För någon dag sedan var jag och Kian nere och tog ett kvällsdopp, det uppskattade han verkligen, tyvärr tog jag inte med kameran så fick fota med mobilen.
 
Förra veckan var jag och Kian på söderåsen på marknad och sen gick vi en runda i skogen, där hittade vi en massa blåbär, där var hur många som helst och Kian som älskar blåbär var helt överlycklig. Kian trampade också i ett jordgetingbo och jag såg hur där flög upp en massa getingar, men jag tog Kian och sprang så det gick bra, men jag blev så rädd att han skulle bli stucken, Kian är ju så himla känslig mot myggbett (myggbetten svullnar upp och bli gigantiska och sen blir det som blåmärken) så är lite orolig att han är allergisk och såfall kanske är det mot getingstick också. 
Blev visst lite många bilder, men var så svårt att välja ut 😝
 
Här är en bild från karnevalen när Kian åker karusell med Alice. 
 
Och här är en bild från när vi var i Helsingborg för någon vecka sedan och Kian åkte karusell själv för första gången. 
 
Här var vi nere i Malmö och hälsade på My, vi gick bort och lekte på en rolig lekplats bara en liten bit från henne.
 

Avslutar med dessa bilderna på min söta, tokiga pojke. 
Ha det så bra! 
Kram ❤ 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela