annelieandersson.blogg.se

Vår/sommar 2023

Publicerad 2023-07-23 20:37:37 i Allmänt,

Hej! 
 
Jag hoppas att ni har det bra! 
Här hemma har jag två brandmän som sedan förvandlades till läkare. Milo ger mig just nu en spruta och Kian sätter bandage runt foten på mig. Just nu leker de väldigt fint tillsammans. 
Kian har fastnat för minecraft och bygger verkligen jättefina saker i spelet. Allt från hotell till flygplatser och flygplan. Han är väldigt kreativ och noggrann. Hans stora intresse nu är Titanic/Brittanic/Olympic och han har nog byggt över 50 titanic i Minecraft. De är verkligen superfina! Filmen Titanic har han nog sett 20 gånger redan och han har inte tröttnat på den än. 
 
Milo har blivit så stor. Han pratar helt nu fast inte alltid så tydligt. Han ser upp till Kian och vill göra allt som han gör. Milo älskar att laga saker och går dagligen runt med sin verktygslåda. Han älskar även att klippa gräset och arbetsmaskiner. En annan sak som Milo gillar är att titta på olika tama apor på Youtube. Kicki är hans favorit. 
 
Här kommer bilder från i våras och nu från i sommar
Tropikariet 
Påsk
Vellingeblomman 
Lekland
Pinchos 
 
Saxtorpskogen
Vi var på Lalandia i Rödby 3 dagar 
Milo var lika glad för apan detta året!!! 
Tivoli i Landskrona 
Fotbollscup
Kians klassfoto 
Milo kom till mig precis innan jag skulle i väg och sa "Titta mamma, Milo har tvättat sig". Han hade kletat in tvål i pannan och håret 😁
23 juni. Kians födelsedag och Midsommar 🇸🇪🌞
 
Roses pensionfest
 Det har blivit mycket bad denna sommar.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela