annelieandersson.blogg.se

Vår 🌞

Publicerad 2021-05-21 12:13:00 i Allmänt,

Hej!
 
Jag hoppas att allt är bra med er! 
Kian är på förskolan och jag och Milo sitter och myser i soffan. Är så glad att Kian trivs så bra på förskolan och att det gick bra för honom att komma tillbaka. Igår sprang dom selmaloppet, som Kian sett fram emot så länge. 
Nu är det inte lång tid kvar tills han slutar. Tänk att min lilla kille har blivit så stor att han ska börja skolan. Tiden går verkligen så fort! Kian tycker det är kul att läsa och skriva och läser hela tiden nu. Igår satt han och läste en hel bok för Milo och han ska läsa all text han ser 😁 Även matte tycker han är roligt och jag hoppas att han fortsätter tycka det är kul att lära sig nya saker. 
 
Milo har också blivit stor. När vi var på bvc på 8 månaders kontroll var han 71,5 cm lång och vägde 8355 gram. Han ligger lite under medelkurvan och är inte alls så stor som Kian var i den åldern, men han är ju inte alls lika glad för mat som storebror var heller. Det är inte lätt att få i honom ersättningen och gröt och annan mat är inte heller jätteintressant. Går bra att smaka lite, men inte mer än så. Han är också vääääääldigt aktiv och är inte still länge alls. Så inte konstigt att han inte går upp jättemycket i vikt. Han går längst med möbler och har blivit duktig på att sätta sig ner igen efter att han stått. Han är inte så försiktig som Kian var och kan rätt som det är bara släppa taget. Han har börjat klappa händerna och säger mamma mycket mer nu. Fast mest bara när han är ledsen eller arg 😆 Han har också sagt Baba någon gång till Olof, så snart säger han kanske pappa också. 
 
Det är verkligen så mycket kärlek mellan Kian och Milo. Kian är så rädd om Milo och ska ofta skydda honom🖤
Lite vårbilder 
Ännu mer vårbilder
Blev många liknande bilder, men orkade inte välja ut 🙈
Här var vi och fikade i Gantofta med mormor ❤
Kian ville jag skulle fota glassen, men innan jag ens fått upp mobilen hade han ätit upp en tredjedel av den 😁
Ha det så bra!
Kram
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela