annelieandersson.blogg.se

Hemma igen

Publicerad 2016-03-18 11:30:00 i Allmänt,

Hej!! 

Då var vi hemma igen och det känns väl inte sådär jätte kul men det var ju såklart roligt att få träffa alla här hemma igen.
Flygresan hem gick lika bra som resan dit och Kian sov nästan hela tiden på långflyget.
På planet mellan London och Köpenhamn hamnade vi framför en väldigt förkyld liten pojke, vilket resulterade i att nu är både jag och Kian förkylda och har feber. Olof har än sålänge klarat sig men har istället kräkt och haft huvudvärk sedan vi kom hem, hade hellre stannat kvar i Thailand ett tag till och kommit hem när här var lite varmare, fast jag ska väl inte klaga, det har ju iallafall varit soligt och lite vårlikt sedan vi kom.

Här är lite foton från Thailand, låter bilderna tala för sig själv ☺

 
Imorgon är det tänkt att vi ska på kalas till My, men får se hur det går med det.
 
Ha det så bra! 
Kram 

Malaysia 🌞🌴

Publicerad 2016-03-02 12:45:26 i Allmänt,

Hej!! 

Jag hoppas att allt är bra med er!! Här är det super bra. 

Vi har precis checkat in på hotellet i Krabi. Flyget hit gick jätte bra.
Kian är så himla duktig hela tiden, äter jätte bra och sover hela nätter här också, har inte varit något problem alls för honom att ändra på dygnet.
Värmen verkar inte heller vara några större problem för honom och han älskar verkligen att bada. 
Folket här är verkligen galen i honom och alla ska komma fram och klämma på honom eller ta foto (till och med små barn). 
 
Kian har blivit riktigt snabb på att åla sig fram och har även börjat krypa. Han säger också mamma väldigt ofta nu men vet inte riktigt om det är mig han säger det till 😝 

Flygresan hit gick så bra den kunde, Kian sov hela resan mellan England och Hong Kong förutom sista timmen då han fick frukost och dom andra två flygresorna gick också super bra, han verkade inte känna något i öronen alls.

Vi landade i Penang och bodde på en strand dom första tre dagarna och spenderade mycket tid vid poolen, vi var även och vandrade lite i den fina nationalparken som låg en liten bit bort, där fick vi se bland annat apor och varaner (stora ödlor) där var en varan som vi såg som höll på att äta en jätte stor orm.
 
Efter dom tre dagar åkte vi över till Langkawi, där vi hyrde bil och åkte runder och kollade in olika sevärdheter.
 
Sex nätter senare åkte vi över till Penang igen och bodde på ett hotell i George Town, som hade väldigt vacker utsikt från poolen uppe på taket.
 
Nu sitter vi på balkongen, Olof pluggar och Kian vilar, ska snart göra oss klara för att gå och äta. 
 
Ha det så bra!!! 
Kram 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela