annelieandersson.blogg.se

Helgen som gått

Publicerad 2015-11-23 21:09:00 i Allmänt,

Hej! 

Hoppas att allt är bra med er, här är det ganska bra, Olof börjar nog bli förkyld igen och Kian har lite feber efter att han har fått spruta idag så han har ägnat dagen åt att sova, men annars är det fint. 
 
Idag har det inte hänt så mycket, var på BVC imorse där vi vägde och mätte honom och nu väger han 8,1 kg och var 68,5 cm, han fick även vaccin, han var så duktig denna gången också, pep till precis när hon stack honom bara. 

I fredags kom My hem till oss och sen gick vi ner och tog en fika. På kvällen kom zebbe, madde och Alice hit en sväng och i lördags var jag och Kian hemma hos mamma och pappa. 

Igår var vi hemma hos Olofs mormor och sen blev det en liten runda till Råå där det var julskyltning, det är så himla mysigt på Råå och nu när det var lite snö på marken så blev det extra mysigt. 
 
Lite bilder från dagarna som gått
Kian är helt galen i colaflaskor 😝 
 
Ha det så bra. 
Kram 
 
 
 
 

November

Publicerad 2015-11-09 18:15:13 i Allmänt,

Hej! 

Nu var det väldigt längesen jag skrev sist, men det har ändå inte hänt så jättemycket.

Vi mår bra alla tre och Kian växer och växer, förra veckan sov han mestadels av tiden, var nästan bara vaken när han skulle ha mat. 
Nu har han börjat vända sig från rygg till mage också.

I lördags var vi på ullared, åkte så vi var där vid två tiden eftersom det brukar vara mycket mindre folk på eftermiddagen, men när vi kom fram var där fortfarande jättelång kö in och eftersom vi hade Kian med oss och inte ville vara för nära en massa folk så väntade vi med att gå in till fyra.
När vi kom in så var där galna köer vid kassorna (alla 64) men annars ganska okej inne i butiken. 
Olof ställde sig i kön 20.00 (när dom stängde) och vi var inte ute förrens halv tio, så vi var nästan sist ut, men det var skönt för mig och Kian att gå runder nästan helt själv i butiken under tiden Olof stod i kö. 
Kian var så duktig och sa inte ett ljud på hela dagen, blev lite ledsen bara när jag väckte honom och flyttade över honom till bilen när vi skulle åka hem. 

Igår var jag och Kian hemma hos mamma och pappa och fikade, sen kom Olofs mamma och syster förbi en sväng på kvällen. 

Nu ligger Kian och leker i babygymmet och ska snart bada.
 
Här är några bilder på vår gubbiga lille gubbe ❤
 
Ha det så bra!
Kram 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela