annelieandersson.blogg.se

Snabb uppdatering

Publicerad 2021-04-10 21:17:00 i Allmänt,

Hej! 
 
Jag hoppas att allt är bra med er! 
Här är det bra. Kian och Milo växer och växer. Kan inte förstå att Kian ska börja förskoleklass till hösten. Så fort tiden har gått. Eftersom vi inte lyckats hitta något hus utanför Landskrona än, så kommer Kian börja på Alléskolan. Det är några andra från hans förskola som ska börja där också, så det känns bra. 
Kian har verkligen blivit superduktig på att läsa och skriva! Nu läser han allt han ser. När vi kollar på Tv och det kommer upp en text så ska han hela tiden berätta vad där står. Sen har han lite svårt med sch-ljuden och när det är o eller å osv. Men svenskan är ju inte lätt 😊 Han har också lärt sig vokalerna och han är duktigt på att räkna. Nu räknar han till över hundra. Det är kul att han tycker det är roligt att lära sig.
Milo har också blivit så stor. Han kryper för fullt nu och kan inte vara still länge alls. Han är verkligen en glad, sprallig och vild kille. Svårt att plugga när man är själv hemma med honom bara. Han har också börjat att resa sig upp mot saker och han har sagt mamma några gånger. Dock oklart om det är till mig eller bara kul att säga det 😊 Han är inte lika glad för mat som Kian var och man får typ aldrig i honom ersättning när han är vaken. Inte ens på morgonen när han vaknar och har sovit i 11 timmar vill han ha någon mat. Han är inte heller så intresserad av gröt, välling eller burkmat. Äter någon  enstaka tugga och sen vill han inte ha. Vår mat däremot är mer spännande. Börjar undra om han är som sin mamma och vill ha kryddstark mat. Vågar ju dock inte ge han så mycket av vår mat, så den har han bara fått smaka pyttelite av. 
Påsken firade vi ute hos mina föräldrar med god mat och trevligt sällskap 🐣😍
Kian har börjat förskolan igen och han tycker det är roligt att få träffa alla sina kompisar igen. 
I veckan åkte vi till Karl Fredrik på Österlen. Kian älskar ju det Tv-programmet och det var ännu roligare att titta på det efter att ha varit där.
Kians fina teckningar 
Lite mer bilder från tiden som gått 
 
Ha det bra så bra!
Kram 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela