annelieandersson.blogg.se

Kian 5 år, midsommar, paddling mm..

Publicerad 2020-07-07 16:19:28 i Allmänt,

Hej igen!
 
Det förra inlägget blev så långt, så fortsätter här. 
Kian fyllde ju 5 för ett tag sedan och i och med corona, så har han blivit firad lite överallt. Han var väldigt nöjd över alla sina presenter. Han fick bland annat brandman sam stationen, chefbilen och Pennys båt. Sen fick han en radiostyrd båt, massa lego, pilbåge, verktygslåda, böcker, kläder, pengar, pysselsaker, trädgårsverktyg, skottkärra, fotbollsmål mm. Kian ska ju börja med knattefotboll till hösten. Jag hoppas att han kommer tycka det är kul. Hans födelsedag firades med att vi sjöng för honom på morgonen, sen åkte jag och Kian ner till Lillolas och sen till en lekplats i Helsingborg. Dagen avslutades med att vi åt middag på pinchos och sedan deckade Kian i bilen på vägen hem. 
 
Det har också varit midsommar och det firade vi hemma hos Mamma och pappa tillsammans med Sandra och Sababa och sen åkte vi en liten sväng till kolonin och dansade runt midsommarstången som kian och Olof gjort. 
Blev väldigt många liknande bilder. Men det är jobbigt att gå igenom alla och välja ut, och det är så svårt när kian är så söt på alla 😁 så ni får stå ut med det.
 
I torsdags var vi ute och paddlade och sov i tält vid Halen. Väldigt uppskattat av Kian.. ja av oss också såklart. Det enda som var lite mindre kul var att där var möss som prasslande och hoppade på tältet hela natten, så det var lite svårt att sova. När vi gick upp satt musen i vår upphängda papperskorg. Den hade även gjort hål in i vår kylväska. Oturligt nog för den så var hålet precis vid en av våra drickflaskor, så den kom inte in ändå. 
Kians är ju väldigt glad för att göra skyltar och hade ritat upp en massa regler på vad vi fick och inte fick göra under vår utflykt. Där stod bla att vi inte fick hoppa ut från kanoten, inte vara sura, inte kissa och bajsa i tältet, inte vara dum mot några djur, inte skräpa ner i naturen, inte glömma släcka elden, ringa 112 om det brinner osv. 
 
Fler bilder från tiden som gått..
 
Ha det så bra!
Kram 🖤

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela