annelieandersson.blogg.se

Vår/sommar 22

Publicerad 2022-08-04 13:36:00 i Allmänt,

Hej!
Jag hoppas att allt är bra med er!
Här är det bara bra. Känner att det är sjukt tråkigt att jag inte engagerar mig i inläggen mer, utan bara lägger ut halvdåliga bilder i en enda röra 😁. Men har så svårt att få till tiden och då blir det att jag bara lägger ut bilderna. Sen är det så långt mellan gångerna, så glömmer vad jag ska skriva också. Haha. 
Vi har ialf haft semester, men ser redan nu att det kommer bli väldigt mycket bilder, så ska lägga ut om det i ett eget inlägg, så fort jag hinner. Och nä, det ska inte ta ett halvår 😆
 
Milo är fortfarande en charmig liten busunge som klättrar på allt och älskar att busa. När han var mindre klättde han upp själv i sin barnstol och satte sig när man skulle äta. Nu var det längesen han satt i barnstol. Han vill bli stor så mycket snabbare än vad Kian ville, så han har ju druckit från glas, tagit på sig själv (går lite sådär) länge nu. 
Han pratar fortfarande inte så mycket, eller jo, men sitt egna språk. Han säger pappa till mycket. Bland annat pappa, napp, papper, macka osv. Men han säger ändå en hel del ord också. Sen Kian kallar han för kakka. Kian gillade det inte riktigt först då caca betyder bajs på spanska, men nu kallar han sig själv kakka 😁 
Milo älskar Kians fyrhjuling, sen är dammsugaren och alla städgrejer fortfarande favoriter. Han tycker också jättemycket om att bada (om det inte är svinkallt) och tycker det är roligt med vatten i ansiktet. Till skillnad från Kian när han var liten. Kian verkligen hans stora idol. Han ska göra allt som Kian gör. Och Kian lär honom mycket skit 😝
 
Kian har verkligen blivit stor, om man inte tänker på att han håller på att prata som en bebis hela tiden nu 🙈 
Hans intressen nu är Harry Potter, sen gillar han Minecraft. Minecraft är inget han testat själv, men alla hans kompisar spelar så de har förklarat vad det är. Sen ritar han fortfarande mycket och bygger med lego. Just det, sopsortering- och toalettintresset är fortfarande också kvar.  
Kian gillar också att läsa och matematik. Han sa till mig en gång att matte är så roligt, så skulle det försvinna så skulle han nog dö. Hoppas det intresset håller i sig genom hans skolgång 😁 Hans lärare har ialf gett honom extra uppgifter bara till honom för att han är så snabb på göra det han ska och redan kan så mycket. 
 
Här är en massa bilder sen sist! 
Jag och Kian på date.
Såklart älskar Milo också babblarna 
 Just det, Hundar älskar Milo också!! 
Milo är lika mysig som Kian ❤
Lalandia
Milo blev så förälskad i lalandia apan. Skulle tränga sig dit och krama den hela tiden. Milo är också väldigt social. Han kan gå fram till vem som helst, ibland ger han dom en kram eller puss också. Inte så coronasäkert.
Extra roligt att familjen Rasmussen/Rosberg också var med 😍
Vi hade verkligen jättefint väder helgen vi var på Lalandia. 
Kian skriver ofta brev till mig och gör fina presenter. Speciellt när man varit iväg och jobbat natt ❤
Jag, Kian, Julian och Rose var och kollade på trollkarlen Joe labero.
Flyttade från lägenheten och ut i Säby.
Alla trivs bra här i Säby, speciellt Ninja som älskar att få vara ute. Hon springer ut och in hela tiden. 
 
Bilder Rose tagit när hon haft barnen. 
HX festivalen
Kian fyllde 7 år och ville ha ett kalas med temat Harry Potter. Jag var sämst på att ta bilder! 
Midsommar. Jag jobbade på förmiddagen, så Kian var med My, Sanna, Carolina och hennes barn och gjorde kransar, åkte karuseller på tivolit och hade skoj. Sen kom jag Olof och Milo på eftermiddagen. 
Kian gick på simskola med Olofs pappa och tog några märken. 
Milo hjälpte mig skruva ihop utemöbler.
Snutten är viktigt ❤
Tosselilla
Ännu mer bilder..
 
Ha det så bra! 
Kram 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela