annelieandersson.blogg.se

Evigheter sedan sist.

Publicerad 2018-03-16 18:58:00 i Allmänt,

Hej!

Jag hoppas att allt är bra med er! Vet att det var väldigt längesedan jag skrev, men skolan tar extremt mycket av ens tid och all den andra tiden går åt att umgås med Kian eller göra en massa måsten här hemma.

Det har hänt en hel del sedan sist, vi har varit uppe hos min farmor, det har varit jul, vi har varit i Vietnam och även varit över hos Sandra på Bornholm.

Kian har blivit så stor och han är verkligen så himla duktig. Han började på stora avdelningen nu efter jul, trots att han egentligen inte skulle börja där förrän efter sommaren, och han trivs så himla mycket bättre. Man märker nu när han är bland dom äldre barnen, hur mycket han tar efter dom. Just nu är det väldigt mycket kiss och bajs och han kommer hem med nya ord som han använder extremt mycket varje dag. Just nu använder han orden ”annorlunda” och ”okej” väldigt mycket, t.ex. nu precis när en filur på barnprogrammet kom med en badring runt midjan så säger han ”titta mamma, det var lite annorlunda”. Han skojar också väldigt mycket, men har inte alltid koll på när det är man ska skoja.

Han håller fortfarande på mycket med tipp tapp (ens fingrar) men inte alls lika mycket som det var innan, då var det första han gjorde på morgonen att springa in och hämta frukost till mammas tip tap. Det han leker med mest nu är sladdar, det bästa han vet är fortfarande fläktar och att saker har sladdar är väldigt intressant. Här är sladdar överallt hemma nu, för han ska ”ladda” sin telefon, sin dammsugare, dator, fläkt ja allt! Annars leker han mycket att han pluggar, jobbar, har affär eller är pilot, lokförare eller liknande. Laga mat är fortfarande också väldigt kul och maten följer med överallt. 

Han har börjat gå lite mer på pottan nu igen, men inte alls så som innan (han var jätteduktig med att gå på pottan när han gick på lilla avdelningen). Men imorse så var det första han sa att han ville gå på pottan, innan han ens riktigt hunnit vakna. Mamma har ju sagt att så fort han har slutat med blöjor så ska han få en stor fläkt av henne så det motiverar honom nog mycket.

Han har också börjat fråga oss mycket vad saker och ting heter på engelska, så det är roligt att han har börjat intressera sig för det.

Här är lite bilder från tiden som gått. Bildera från Vietnam lägger jag upp i ett annat inlägg, annars blir det så långt. 

Några bilder från när vi var uppe hos farmor ❤ 

 
Lite bilder från i julas, från när Kian skulle gå Lucia på förskolan, hans fina gran han gjorde och från när vi fira jul hos Olofs pappa.
Kians fina torn han byggde. 
Några bilder från Bornholm 😍 
Bilder från när vi var på järavallen med My
Denna bilder är från när vi var på busfabriken och Kian lyckades vinna två nallar på samma gång när han för första gången testade en klomaskin. 
När mamma ska fota, måste Kian ju också fota.
Ska försöka hinna lägga upp inlägget om Vietnam så snart som möjligt. 
Ha det så bra! 
Kram. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela