annelieandersson.blogg.se

Snabb uppdatering

Publicerad 2017-01-24 22:01:00 i AllmÀnt,

Hej 😀
 
TÀnkte bara berÀtta att denna veckan har det gÄtt jÀttebra pÄ förskolan, han var lite ledsen idag nÀr vi lÀmnade men han blev glad direkt efter det att vi gÄtt. 
 
Det Àr roligt för förskolan har en app dÀr man kan följa barnen under dagen, dÀr dom lÀgger ut bilder och berÀttar vad dom hittar pÄ. HÀr Àr nÄgra bilder frÄn idag.
Dom hinner med mycket pÄ 2 timmar.
 
Ha det sÄ bra!
Kram 

Förskolestart

Publicerad 2017-01-19 14:22:00 i AllmÀnt,

Hej!! 
 
Jag hoppas att allt Àr bra med er, hÀr Àr det bara bra.
 
Förra veckan började Kian pÄ förskolan och han tyckte det var jÀtteroligt att komma dit och leka med alla sakerna dom hade dÀr. Barnen var han inte lika intresserade av utan han lekte mest med en av fröknarna, mig och Olof brydde han sig inte alls om och vi blev fort omringade av alla andra barn som ville leka med oss.
 
 
Den tredje dagen var vi bara med en liten stund och sen skulle vi lÀmna honom ensam i en halvtimme och se hur det gick, det tyckte han inte var lika roligt och var ledsen fortfarande nÀr vi kom. 
 
Dagen efter var vi dÀr igen tillsammans med honom. Strax innan vi skulle lÀmna honom sjÀlv igen sÄ var dÀr en mamma som lÀmnade sin son dÀr sonen bara sprang in och började leka direkt. DÄ sa en av fröknarna "Sigge, ska du inte sÀga hejdÄ till din mamma). Kian hörde det och stod och kollade hur Sigge sa hejdÄ till sin mamma som sen gick dÀrifrÄn, dÄ fick Kian panik och sprang mot dörren och sa ut, ut, ut (han förstod nog att vi snart skulle lÀmna honom igen).
Vi lÀmnade honom och nÀr vi kom tillbaka lÄg han i sin vagn och hade precis blivit tyst. 
 
Dagen efter blev han ledsen direkt vi kom till förskolan och skrek "ut, vagnen, ut" vi gick direkt och hÀmtade honom igen en timme senare och dÄ lÄg han i sin vagn igen och var helt slut. 
Vagnen har verkligen blivit en trygghet för honom. Fröknarna sa att sÄ fort vi hade gÄtt sÄ hade han dragit ner sin overall och gÄtt till ytterdörren för att komma ut till sin vagn.
 
Denna veckan har varit likadan, han har skrikit lĂ€nge efter det att vi gĂ„tt sĂ„ dĂ€rför har han bara varit dĂ€r 1-1,5 timme per dag, men idag gick det bĂ€ttre 🙂 Alla var pĂ„vĂ€g ut idag nĂ€r vi kom och skulle gĂ„ en runda sĂ„ Kian kunde sitta kvar i sin vagn, han blev ledsen nĂ€r vi sa hejdĂ„ men hade slutat grĂ„ta bara efter nĂ„gon minut. Jag hoppas att det kommer gĂ„ lika bra imorgon.  
 
Även hemma har han nu börjat gĂ„ till sin vagn och vill sitta dĂ€r en stund emellanĂ„t.
Han har ocksÄ blivit lite sÀmre pÄ att Àta, iallafall pÄ kvÀllen och morgonen, dÄ vill han inte ha nÄgonting. IstÀllet har han börjat vakna mitt i natten och vill ha vÀlling, som tur Àr somnar han om direkt efter att han druckit upp. Hoppas verkligen det bara Àr tillfÀlligt. 
 
Nu sitter han och tittar i en av sina böcker han fick av oss i julklapp, mina första 100 djur, och jag sitter hĂ€r helt förvĂ„nad över hur han kan sĂ€ga sĂ„ otroligt mĂ„nga djurarter. Igelkott, Ă„sna, varg, flamingo, orm, zebra, panda, sköldpadda sitter han just nu och pekar och visar mig 😝 tror nog faktiskt att han kan sĂ€ga dom flesta djuren som finns i den boken. 
Han har ocksÄ börjat rÀkna saker vÀldigt mycket, som tex nÀr han Àter kan han sitta och rÀkna sina Àrter, han kan rÀkna upp till sex men ibland börjar han om pÄ ett rÀtt som det Àr. 
 
Det har varit mÄnga dagar nu med soligt och fint vÀder sÄ vi har varit ute ganska mycket, hÀr Àr nÄgra bilder frÄn vÄra promenader.
 
Hittade 2 bilder frÄn nyÄr ocksÄ. 
 
 
Ha det sÄ bra.
Kram 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela