annelieandersson.blogg.se

November.

Publicerad 2017-11-06 23:03:00 i Allmänt,

Hej 🙂

Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bara bra. Det var väldigt längesen jag skrev men som ni vet så kom jag ju in på socialpsykiatriutbildningen och har därför haft fullt upp med att plugga.

Programmet verkar väldigt intressant men det är svårare än vad jag hade tänkt mig.

Jag känner att det har hänt så himla mycket sedan jag gick i skola, och högskolan är inte alls som gymnasiet. Det är mycket friare nu och det gäller att man har självdisciplin och pluggar när man är hemma också. Sen har jag märkt att jag har jättesvårt att koncentrera mig när jag ska läsa, det går nästan inte alls, utan minsta lilla ljud jag hör gör att jag tappar av mig (tror att det är nu när man blivit mamma och hela tiden har ett öra efter Kian). Och så fort jag sätter mig med en bok så blir jag så trött att jag oftast somnar 😐 men jag hoppas att det blir bättre med tiden och att jag kommer in i pluggandet lite mer.

Jag är ialf klar med den första kursen och jag blev så förvånad att jag klarade den första tentan, jag trodde verkligen inte att jag skulle göra det, men det gjorde jag och med högsta betyg dessutom!! Tror nästan inte att det är sant utan det känns som att läraren har gjort fel.

Nu är det snart dags för tenta nummer två och jag hoppas verkligen att jag kommer klara den också.

Kian bara växer och växer och han pratar så bra nu och HELA tiden dessutom 😝 på förskolan tycker dom att han är så duktig och dom tycker det är så roligt att han bara hoppar in i deras konversationer med sina konstiga kommentarer. 

Det är verkligen jätteroligt att höra hans konstiga idéer han har och han har så otroligt livlig fantasi. För några dagar sedan sa han att han tyckte vi skulle byta ut Olof mot en stor höna och igår kom han in på morgonen med sin leksakstårta och sjöng vi gratulerar sången (händer väldigt ofta) så frågade jag hur gammal jag blev, så sa han 32, när jag sedan frågade hur gammal Olof var så sa han 68 😂 dessutom brukar han säga att Olof är en gammal gubbe, snäll pojke vi har. Haha 

På förskolan går han på pottan när han behöver kissa, vilket han inte riktigt vill göra här hemma. Fick också höra att han inte har använt napp sen innan sommaren när han sover middag. Han är absolut inte beroende av nappen här hemma, även om han föredrar att ha den när han ska sova, så blir han inte ledsen om han inte skulle ha den, så funderar på om det inte är lika bra att sluta med den helt.

Han har lärt sig veckodagarna nu, men han har inte alltid koll på vilken dag det är, så ganska ofta är det fredag och dags för "fredagsmys". Igår var vi hemma hos mamma och pappa och även en sväng till mormor och morfars gravsten. Kian var så gullig och frågade var dom var så sa jag: i himlen, då sa han: jag vill träffa dom och tittar upp ledsamt mot himlen. Sen när han kom hem sprang han fram till Olof och sa: pappa, pappa jag har varit hos mormors mamma och pappa, dom bor på månen pappa, uppe i himlen 😝 haha ❤

Här kommer lite bilder, lägger ut ett inlägg till lite senare så att detta inlägget inte blir allt för långt. (dessa bilderna är några veckor gamla)

 
Blev många bilder som var nästan likadana, men har så svårt att välja och vill gå och lägga mig nu så fick bli såhär. 
Ha det så bra! 
Kram ❤ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela