annelieandersson.blogg.se

USA đŸ‡ș🇾

Publicerad 2017-06-27 14:58:00 i AllmÀnt,

Hej!! 
 
Jag hoppas att allt Àr bra med er, hÀr Àr det bara bra. Kian har varit pÄ förskolan idag och somnade direkt vi kom hem, sÄ han sover Àn. Vi tÀnkte nog gÄ en runda till karslund och mata djuren och leka pÄ lekplatsen nÀr han vaknar. 
 
TĂ€nk att vĂ„r lille pojke Ă€r 2 Ă„r nu 😼 det Ă€r ju helt galet, var tog tiden vĂ€gen?! 
TÀnkte att jag ska göra ett inlÀgg om hans födelsedag lite senare, annars blir detta nog ett sÄnt superlÄngt inlÀgg detta ocksÄ (blir det sÀkert ÀndÄ) 
 
Hur som helst sÄ har vi kommit hem frÄn USA nu. Vi hade en riktigt bra resa, vi var först i Miami i 5 nÀtter och sedan Äkte vi vidare till Vienna och Olofs slÀktingar.
 
Resan dit gick vÀldigt bra fast att det var ett dagsflyg, vi var lite oroliga att Kian skulle bli rastlös efter 10,5 timmars flygning men han sov mer Àn halva tiden och lyckades ÀndÄ somna nÀr vi sen kom fram till hotellet och sov dÄ 12 timmar ÀndÄ. 
DÀr var en vÀldigt snÀll flygvÀrdinna pÄ planet som var vÀldigt hjÀlpsam och fixade sÄ att vi fick 4 sÀten för oss sjÀlva sÄ Kian kunde ligga ner pÄ sÀtena istÀllet för att ligga i mitt knÀ hela vÀgen. 
 
I Miami bodde vi pÄ South Beach, dÀr var vÀldigt fint men ocksÄ vÀldigt dyrt. Vi hade fint vÀder nÀstan hela tiden förutom tvÄ kvÀllar dÄ det kom nÄgra riktiga skurar men det avtog snabbt.
PÄ dagarna spenderade vi mycket tid vid poolen eller pÄ stranden dÄ det var riktigt varmt och det var skönt att fÄ svalka av sig.
Vi gick runder mycket och en dag gick vi nog nÀstan 2,5 mil, den dagen hade Olof glömt smörja in sig och brÀnde sig ganska rejÀlt.
 
En dag Äkte vi till Everglades nationalpark och Äkte trÀskbÄt och kolla krokodiler, vi fick ocksÄ trÀffa gatorboys (frÄn tv-serien pÄ animalplanet). 
 
Dagen efter det Äkte vi vidare till Vienna och trÀffade Olofs slÀktingar och syster Tove som ska vara dÀr över sommaren och göra sin praktik pÄ en stor advokatfirma i Washington.
I Vienna var det ocksÄ vÀldigt varmt och dom första dagarna vi var dÀr var det 40 grader, sÄ vi höll oss inne nÀr det var som varmast eller sÄ badade vi i poolen. 
 
HÀr Àr tvÄ bilder frÄn nÀr vi var vid GreatFalls (jag glömde kameran sÄ fick fota med mobilen, dÀrav den dÄliga kvalitén)
 
En dag Äkte vi till Annapolis dÀr Susanne och Christer har sin bÄt, vi Äkte ut en runda med bÄten och stannade pÄ ett mysigt stÀlle för att Àta lunch, Kian sov nÀr vi skulle gÄ i land sÄ vi la honom pÄ tvÄ stolar och sen vaknade han lagom till maten serverades.
Vi gick ocksÄ ner till stranden och doppade fötterna. 
PÄ söndagen var det farsdag i USA sÄ vi var ute och Ät och firade. (glömde kameran dÄ ocksÄ) 
 
PÄ mÄndagen Äkte jag, Olof och Kian in till Washington och kollade pÄ olika sevÀrdheter och gick pÄ museum, det Àr bra dÀr för att alla museum, zoo mm.. Har gratis intrÀde (dom inom smithsonian).
Vi sÄg Àven nÀr Trump kom flygandes i sin helikopter. 
ïżŒ
Hemresan gick ocksÄ jÀttebra, blev inte sÄ mycket sömn för mig och Olof men Kian sov sÄ gott sÄ.
 
Ha det sÄ bra sÄ hörs vi snart igen!
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela