annelieandersson.blogg.se

Malaysia 🌞🌮

Publicerad 2016-03-02 12:45:26 i AllmÀnt,

Hej!! 

Jag hoppas att allt Àr bra med er!! HÀr Àr det super bra. 

Vi har precis checkat in pÄ hotellet i Krabi. Flyget hit gick jÀtte bra.
ïżŒ
Kian Àr sÄ himla duktig hela tiden, Àter jÀtte bra och sover hela nÀtter hÀr ocksÄ, har inte varit nÄgot problem alls för honom att Àndra pÄ dygnet.
VÀrmen verkar inte heller vara nÄgra större problem för honom och han Àlskar verkligen att bada. 
Folket hÀr Àr verkligen galen i honom och alla ska komma fram och klÀmma pÄ honom eller ta foto (till och med smÄ barn). 
 
Kian har blivit riktigt snabb pĂ„ att Ă„la sig fram och har Ă€ven börjat krypa. Han sĂ€ger ocksĂ„ mamma vĂ€ldigt ofta nu men vet inte riktigt om det Ă€r mig han sĂ€ger det till 😝 

Flygresan hit gick sÄ bra den kunde, Kian sov hela resan mellan England och Hong Kong förutom sista timmen dÄ han fick frukost och dom andra tvÄ flygresorna gick ocksÄ super bra, han verkade inte kÀnna nÄgot i öronen alls.

Vi landade i Penang och bodde pÄ en strand dom första tre dagarna och spenderade mycket tid vid poolen, vi var Àven och vandrade lite i den fina nationalparken som lÄg en liten bit bort, dÀr fick vi se bland annat apor och varaner (stora ödlor) dÀr var en varan som vi sÄg som höll pÄ att Àta en jÀtte stor orm.
 
Efter dom tre dagar Äkte vi över till Langkawi, dÀr vi hyrde bil och Äkte runder och kollade in olika sevÀrdheter.
 
Sex nÀtter senare Äkte vi över till Penang igen och bodde pÄ ett hotell i George Town, som hade vÀldigt vacker utsikt frÄn poolen uppe pÄ taket.
 
Nu sitter vi pÄ balkongen, Olof pluggar och Kian vilar, ska snart göra oss klara för att gÄ och Àta. 
 
Ha det sÄ bra!!! 
Kram 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela