annelieandersson.blogg.se

Första tiden

Publicerad 2015-08-30 14:43:00 i Allmänt,

Dom här två första månader har varit helt underbara, all den kärlek man känner till sin lille pojke är helt obeskrivligt.
Dom första nätterna efter förlossningen var de väldigt svårt att sova, man oroade sig och ville titta till honom hela tiden, se så att han andades, så jag och Olof sov i skift :p 

Kian har varit ett väldigt lugnt barn hela tiden, i början gnällde han ingenting så då var vi nästan rädda att de var något som var fel och redan sedan första dagen så sov han sju eller åtta timmar varje natt, fick sin mat och somnade sen om igen. 
Nu dom senaste veckorna har han istället börjat sova 9 timmar i sträck och han somnar direkt man lägger honom i vaggan, väldigt skönt :-) 
 
Alla påpekar hur snäll och lugn han är och vi kan ju inte annat än att hålla med, vi har ju egentligen inget att jämföra med men man har ju hört massa om småbarnslivet och hur trött man kommer vara, men Kian har verkligen gjort det lätt för oss. Fast man vet aldrig, de kanske vänder snart.
 
När de gäller maten så är han ett riktigt matvrak, på dagarna  äter han var fjärde eller var femte timme och då äter han verkligen mycket.

När vi var på BVC i tisdags så vägde han 5785 gram och var 60 cm lång. 

Tiden går så himla fort kan inte fatta att han redan är mer än 2 månader.
De är så roligt att få följa hans utveckling. Han ler och jollrar jätte mycket, är väldigt stark i nacken och kan vända sig från mage till rygg, han har även börjar greppa efter saker.

Här är lite bilder från hans första två månader i livet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: My

Publicerad 2015-08-31 09:29:40

Ni är världens finaste <3

Postat av: Mormor

Publicerad 2015-09-03 18:22:22

jätte kul att läsa kram mormor och morfar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela