annelieandersson.blogg.se

Indien 🇼🇳

Publicerad 2019-03-29 11:56:07 i AllmÀnt,

Hej 🙂
Jag hoppas att allt Àr bra med er, hÀr Àr det bra. 
Nu har vi kommit hem frĂ„n Indien och jag skulle ljuga om jag sa att det Ă€r skönt att vara hemma 😆 Men vi har ju saknat alla hĂ€r hemma och det har varit lite jobbigt att vara ifrĂ„n Kemira nĂ€r man vet att hon inte Ă€r sĂ„ bra.
Resan har varit jĂ€ttebra och vi Ă€lskade Goa. Vi hade hört ganska mĂ„nga negativa saker om Indien innan vi Ă„kte sĂ„ varken jag eller Olof hade sĂ„ höga förvĂ€ntningar, men wow 😍 det var en helt fantastisk resa. Vet inte om det var för att det var slutet av sĂ€songen men det var inte alls mycket folk nĂ„gonstans och inte alls sĂ„ kaotiskt som vi trodde det skulle vara. Maten var underbar och jag som brukar leva pĂ„ pasta och pizza nĂ€r jag Ă€r utomlands Ă„t indisk mat varje dag och ville Ă€ta indiskt Ă€ven nĂ€r vi kom hem 😆 Vi sĂ„g inte ett endaste moln pĂ„ nĂ€stan hela tiden utan hade sol varje dag 😍 MĂ€nniskorna i Goa var hur tevliga som helst och vĂ€ldigt hjĂ€lpsamma. Men pĂ„ vissa stĂ€llen kĂ€nde man sig som en kĂ€ndis nĂ€r alla smygfotade eller kom fram och ville ta foton med oss, ringde upp sina vĂ€nner och familjer pĂ„ facetime och ville att vi skulle prata med dom 😄 NĂ€ det kan inte vara lĂ€tt för kĂ€ndisar som behöver ha det sĂ„ alltid. 
Kian Ă€lskade ocksĂ„ allt med Goa och var inte heller sugen pĂ„ att komma hem, men han saknade dom dĂ€r hemma och sa att om inte dom kan komma hit till oss, sĂ„ mĂ„ste vi Ă„ka hem nu 😊 Han tyckte det var vĂ€ldigt kul att alla djur gick lösa och fick se en massa kossor, hundar, katter, grisar, hönor mm. Överallt.
HÀr Àr ialf en massa bilder frÄn vÄr resa. Dom hamnade dock inte i ordning och det Àr mycket möjligt att samma bild kommer mer Àn en gÄng, men Àr sÄ krÄngligt att Àndra och har inte riktigt tid till det nu, sÄ hoppas att det gÄr bra ÀndÄ. 
Dom första dagarna bodde vi i Candolim. Kian blev vÀldigt bra kompis med managern Alex och alla andra pÄ hotellet. En dag Äkte vi upp till Anjuna, dÀr vi var pÄ marknad och hÀngde pÄ stranden.
Efter nĂ„gra dagar i Candolim, Ă„kte vi vidare till Palolem dĂ€r vi bodde pĂ„ ett mysigt hotell mellan palolem beach och patnem beach. Vi bodde uppe bland palmerna och det kĂ€ndes som att man bodde i en trĂ€dkoja 😍 Aporna busade uppe pĂ„ taket pĂ„ kvĂ€llarna och nĂ€r man lĂ„g vid poolen kunde dĂ€r gĂ„ förbi kossor och andra djur.
HÀr Äkte vi till en strand som heter Cola beach, helt fantastiskt fin strand men det var inte sÄ lÀtt att ta sig till och frÄn den om man inte kom med bÄt. PÄ vÀgen hem dÀrifrÄn sÄ fick taxin som kom och hÀmta oss punktering efter den skumpiga turen dÀrifrÄn. 
Lite bilder frÄn Palolem beach och patnem beach 
Jeeptur till Indiens nĂ€st största vattenfall (Dudhsagar falls) Kian var överlyckligsom fick Ă„ka jeep över floden, mata apor och stora fiskar, plus att han fick bada i ett vattenfall igen 😄
NÀr vi var dÀr var det Àven Holi festivalen som Àr en hinduisk vÄrfest dÀr man kastar fÀrg pÄ varandra. Det var verkligen en speciell upplevelse och Kian tyckte det var jÀttekul att kasta fÀrg pÄ oss. Vi ville inte att han skulle fÄ sÄ mycket fÀrg pÄ sig eftersom vissa fÀrger kunde ge allergisk reaktion. 
Bilder frÄn Agonda beach och vÄr promenad i djungeln.
Dom sista dagarna spenderade vi i Bogmalo pĂ„ ett 4-5 stjĂ€rnigt hotell med all inklusive. Kian Ă€lskade Ă€ven det hotellet, speciellt eftersom det hade hiss och buffĂ© 😊
 
Flygresorna har gÄtt superbra med Kian precis som vanligt och fast att det var ett dagsflyg hem, och han var vaken mestadels av tiden, var han hur duktig som helst och han fick mycket beröm frÄn flygpersonal och andra resenÀrer. 
 
Ha det sÄ bra. 
Kram 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela