annelieandersson.blogg.se

Öland roots

Publicerad 2017-07-18 14:01:00 i Allmänt,

Hej!! 
Jag hoppas att allt är bra med er, här är det bara bra. 
 
I torsdags fick jag reda på att jag har kommit in på socialpedagogutbildningen, men tror nog att det lutar åt att jag kommer tacka nej och hellre ta jobbet på svaneholmsgårdens förskola. Sen blev jag reserv 15 på mitt förstahandsval (socialpsykiatri) den utbildningen vill jag verkligen komma in på men det känns ganska kört med tanke på att dom tar in 20 st i den urvalsgruppen och jag är reserv 15 😒 fast å andra sidan så var jag reserv 34 förra året och blev i urval 2 sedan reserv 13 så finns kanske en minimal chans ändå, får se den 3 augusti när man ser urval 2 (jobbig att vänta tills dess dock). 
 
I torsdags åkte vi ju också till Öland på reggaefestival, det var verkligen supermysigt. Artisterna och musiken var superbra, alla människor var så trevliga, underbar miljö, vi hade kanonväder hela tiden och vi var där tillsammans med My och Sanna, kunde inte bli bättre! 
 
Kian var som vanligt så himla lätt att ha med sig, han höll sig hos oss hela tiden och han trivdes så bra, han älskade att sova i tält och tjatar om att han vill sova i tält igen. Han är ju så glad för musik så han har dansat som bara den dom här dagarna och han har haft fullt upp med att plocka kottar och stenar. Vi var lite oroliga över hur det skulle gå att ha hörselkåporna på men det var inga problem och han klagade inte en enda gång. 
 
Tyckte det var så roligt ena dagen när solen kom upp ovanför träden och Kian säger :
- Nu kommer solen, vad spännande och längesedan. 
Hahaha 😂 
 
Vi har tagit några bilder från festivalen och låter bilderna tala för sig själv. 
Hittade en bild på Öland roots Facebook sida på Olof och Kian som var så himla fin! 
 
Ha det så bra!
Kram 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela