annelieandersson.blogg.se

Kian 3 Ă„r 🎈🎉

Publicerad 2018-06-25 13:09:00 i AllmÀnt,

Hej!
 
Jag hoppas att allt Ă€r bra med er! HĂ€r Ă€r det bara bra. Skolan har sommaruppehĂ„ll och nu över sommaren lĂ€ser jag engelska 6 pĂ„ distans. Det första Ă„ret i skolan har verkligen gĂ„tt jĂ€ttefort och jag Ă€r sĂ„ glad att jag klarat av det. Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att lĂ€sa pĂ„ högskolenivĂ„, sĂ„ det var verkligen roligt att jag klarade det och med högsta betyg i alla Ă€mnen dessutom, fattar inte alls hur det gick till 😝
 
Kian vÀxer och vÀxer och i lördags fyllde han hela 3 Är! Min lilla bebis som redan blivit sÄ stor, hur kan det gÄ sÄ fort?! 
Han Àr helt blöjfri pÄ förskolan och nÀstintill helt hÀr hemma ocksÄ. Han har blöja pÄ natten men han har oftast inte kissat alls i den. Han vill helst inte kissa pÄ toaletten utan föredrar potta, och det gör det lite svÄrare nÀr man Àr ute och han inte riktigt vill kissa ute i det fria heller. 
 
Kian Àr inte sÄ jÀtteglad för tÄrtor, men som han sjÀlv brukar sÀga Àr han ett riktigt kakmonster och han Àlskar bÀr sÄ dÀrför fick han en "kaktÄrta" med bÀr. 
Han Àr vÀldigt mycket för rÀddningstjÀnsten nu och leker polis, brandman och ambulansförare varje dag, dÀrför blev det en hel del sÄdana födelsedagspresenter. 
I lördags fick Kian bestÀmma vad vi skulle göra pÄ hans födelsedag och det blev en tur till tivolit i borstahusen och sedan en tur till söderÄsen. DÀr hittade vi mÀngder av blÄbÀr!
ïżŒ
ïżŒHan fick walkie talkies av My som vi hade med oss ut i skogen. 
 
Kian har verkligen ett stort hjÀrta och bryr sig om alla. NÀr han badade i kolonin för nÄgra dagar sedan sÄ satte sig ett bi pÄ hans bÄt och dÄ sa han:
- Titta mamma, nu kom kaptenen! Ser du sÄ söt han Àr?!
För nÄgon kvÀll sedan pratade han om myror nÀr han skulle sova, han sa att han Àlskade myror och att dom fick bo tillsammans med honom i hans tÀlt och att dom fick lÄna hans solstolar hur mycket dom ville. Han sa ocksÄ att han tror att dom vÀxer snart och dÄ blir det lÀttare att mysa med dom.
En annan dag oroade han sig för att dĂ€r skulle flyga ner flugor i poolen nĂ€r han inte var dĂ€r och kunde hjĂ€lpa dom ❀ 
ïżŒ
HÀr Àr lite bilder frÄn nÀr jag, Kian och mamma var nere och badade.
HÀr Àr hemma hos mamma och pappa nÀr Kian fick sina brandmans-klÀder 
HÀr var vi och badade i BarsebÀck med My och sedan en svÀng i jÀravallen.
Bild frÄn Toves examensfest 
HÀr hade vi varit pÄ busfabriken och Kian var sÄ trött, sÄ han somnade under bordet nÀr vi vÀntade pÄ maten. 
Sandra var hÀr för nÄgon vecka sedan och dÄ gick vi en svÀng i vallÄkraskogen och sedan Äkte vi till BÄrslövs brandstation dÀr det var öppethus. 
Den stora brandbilen var lite lĂ€skig 😝
 
ïżŒLite andra bilder frĂ„n tiden som gĂ„tt..
Den hÀr lille grodan fÄr avsluta detta inlÀgget. 
Ha det sÄ bra!
Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela