annelieandersson.blogg.se

Kian 3 år 🎈🎉

Publicerad 2018-06-25 13:09:00 i Allmänt,

Hej!
 
Jag hoppas att allt är bra med er! Här är det bara bra. Skolan har sommaruppehåll och nu över sommaren läser jag engelska 6 på distans. Det första året i skolan har verkligen gått jättefort och jag är så glad att jag klarat av det. Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att läsa på högskolenivå, så det var verkligen roligt att jag klarade det och med högsta betyg i alla ämnen dessutom, fattar inte alls hur det gick till 😝
 
Kian växer och växer och i lördags fyllde han hela 3 år! Min lilla bebis som redan blivit så stor, hur kan det gå så fort?! 
Han är helt blöjfri på förskolan och nästintill helt här hemma också. Han har blöja på natten men han har oftast inte kissat alls i den. Han vill helst inte kissa på toaletten utan föredrar potta, och det gör det lite svårare när man är ute och han inte riktigt vill kissa ute i det fria heller. 
 
Kian är inte så jätteglad för tårtor, men som han själv brukar säga är han ett riktigt kakmonster och han älskar bär så därför fick han en "kaktårta" med bär. 
Han är väldigt mycket för räddningstjänsten nu och leker polis, brandman och ambulansförare varje dag, därför blev det en hel del sådana födelsedagspresenter. 
I lördags fick Kian bestämma vad vi skulle göra på hans födelsedag och det blev en tur till tivolit i borstahusen och sedan en tur till söderåsen. Där hittade vi mängder av blåbär!
Han fick walkie talkies av My som vi hade med oss ut i skogen. 
 
Kian har verkligen ett stort hjärta och bryr sig om alla. När han badade i kolonin för några dagar sedan så satte sig ett bi på hans båt och då sa han:
- Titta mamma, nu kom kaptenen! Ser du så söt han är?!
För någon kväll sedan pratade han om myror när han skulle sova, han sa att han älskade myror och att dom fick bo tillsammans med honom i hans tält och att dom fick låna hans solstolar hur mycket dom ville. Han sa också att han tror att dom växer snart och då blir det lättare att mysa med dom.
En annan dag oroade han sig för att där skulle flyga ner flugor i poolen när han inte var där och kunde hjälpa dom ❤ 
Här är lite bilder från när jag, Kian och mamma var nere och badade.
Här är hemma hos mamma och pappa när Kian fick sina brandmans-kläder 
Här var vi och badade i Barsebäck med My och sedan en sväng i järavallen.
Bild från Toves examensfest 
Här hade vi varit på busfabriken och Kian var så trött, så han somnade under bordet när vi väntade på maten. 
Sandra var här för någon vecka sedan och då gick vi en sväng i vallåkraskogen och sedan åkte vi till Bårslövs brandstation där det var öppethus. 
Den stora brandbilen var lite läskig 😝
 
Lite andra bilder från tiden som gått..
Den här lille grodan får avsluta detta inlägget. 
Ha det så bra!
Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela