annelieandersson.blogg.se

Malaysia 🌞🌴

Publicerad 2016-03-02 12:45:26 i Allmänt,

Hej!! 

Jag hoppas att allt är bra med er!! Här är det super bra. 

Vi har precis checkat in på hotellet i Krabi. Flyget hit gick jätte bra.
Kian är så himla duktig hela tiden, äter jätte bra och sover hela nätter här också, har inte varit något problem alls för honom att ändra på dygnet.
Värmen verkar inte heller vara några större problem för honom och han älskar verkligen att bada. 
Folket här är verkligen galen i honom och alla ska komma fram och klämma på honom eller ta foto (till och med små barn). 
 
Kian har blivit riktigt snabb på att åla sig fram och har även börjat krypa. Han säger också mamma väldigt ofta nu men vet inte riktigt om det är mig han säger det till 😝 

Flygresan hit gick så bra den kunde, Kian sov hela resan mellan England och Hong Kong förutom sista timmen då han fick frukost och dom andra två flygresorna gick också super bra, han verkade inte känna något i öronen alls.

Vi landade i Penang och bodde på en strand dom första tre dagarna och spenderade mycket tid vid poolen, vi var även och vandrade lite i den fina nationalparken som låg en liten bit bort, där fick vi se bland annat apor och varaner (stora ödlor) där var en varan som vi såg som höll på att äta en jätte stor orm.
 
Efter dom tre dagar åkte vi över till Langkawi, där vi hyrde bil och åkte runder och kollade in olika sevärdheter.
 
Sex nätter senare åkte vi över till Penang igen och bodde på ett hotell i George Town, som hade väldigt vacker utsikt från poolen uppe på taket.
 
Nu sitter vi på balkongen, Olof pluggar och Kian vilar, ska snart göra oss klara för att gå och äta. 
 
Ha det så bra!!! 
Kram 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela