annelieandersson.blogg.se

Jylland 🇩🇰

Publicerad 2016-10-07 13:05:59 i Allmänt,

Hej!

Hoppas att allt är bra med er, här är det bra förutom att jag nog har magkatarr igen men det går väl över snart.
Kian mår bra, han hade hög feber förra veckan utan att vi vet varför, men han har fått några nya tänder så det kanske var därför.
Han har blivit helt galen i ketchupflaskor och sprang hela tiden till kylen och sa atchup atchup, så när den var tom så fyllde vi den med makaroner, så nu har han den att leka med och atchup är det första han säger när han vaknar.
Vi har haft det riktigt kallt i lägenheten denna veckan men nu har dom precis varit här och lagat värmen så nu fungerar elementen igen. Snart börjar dom också med stambytet i vår lägenhet, så det blir några jobbiga veckor framöver.

Nä nu ska jag sluta klaga och berätta mer om Jylland, vi var ju där för någon vecka sedan.
Olofs mamma hade hyrt ett hus i en vecka (kostade lika mycket att hyra en hel vecka som bara över helgen) och eftersom hon och Olofs systrar jobbar och har skola så stannade dom bara där fredag till söndag och vi stannade där hela veckan. 

Här kommer många bilder från vår vecka på Jylland.

Bild på huset. Det hade en stor trädgård med gungor och sandlåda så Kian trivdes bra, och bäst av allt var att där fanns jacuzzi så att han kunde bada 🙂
 
Det var jättefint väder på fredagen så då åkte vi till Henne strand och åt lunch och badade. Kallt i vattnet men Kian kunde inte bry sig mindre. 
 
På lördagen var vi på legoland och det var verkligen super häftigt, galet hur dom kan ha byggt upp så mycket i lego, kan inte ha varit lätt. Kian såg en legoflicka som han sprang fram och pussade.
 
På söndagen var vi på safariparken eller Givskud zoo park som det heter. Kian hade somnat lagom till vi kom dit men vaknade efter 20 minuter, då var vi inne hos lejonen och jag och Olof hörde ett rytande i baksätet, då hade Kian vaknat till och fått syn på lejonen.
Kian älskar ju djur så han tyckte det var väldigt roligt att få se alla olika djur, girafferna var en av favoriterna.
Kian fick också prova köra bilen.
 
På måndagen var vi på lalandia och behöver jag säga att Kian ÄLSKADE det? haha. Det var nästan inget folk där så mestadels av tiden hade Kian poolerna för sig själv. Han badade hela tiden förutom när vi skulle gå upp och äta, och han blev inte glad när lyfte upp honom från poolen. 
Jag och Olof hade också jätteroligt och där var en snäll dansk familj som erbjöd sig att ta Kian så vi kunde åka den stora vattenrutschbanan (man var tvungen att åka minst två) och Kian hade så roligt med deras barn att han knappt ville tillbaka till oss sen 😝
 
På tisdagen var vi på stranden igen och Olof hittade 14 små bärnstenar. 
 
Onsdagen gick vi runt sjön där vi bodde och klappade åsnor och får, Kian ville mata ett får med ett litet grässtrå och det slutade med att han blev biten i fingret, det gick iallafall bra och han blev mest förvånad. Resten av dagen var vi bara i huset och tog det lugnt och på torsdagen åkte vi hemåt igen. 
 
Detta blev ett väldigt långt inlägg!
 
Ha det så bra 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela