annelieandersson.blogg.se

Jylland đŸ‡©đŸ‡°

Publicerad 2016-10-07 13:05:59 i AllmÀnt,

Hej!

Hoppas att allt Àr bra med er, hÀr Àr det bra förutom att jag nog har magkatarr igen men det gÄr vÀl över snart.
Kian mÄr bra, han hade hög feber förra veckan utan att vi vet varför, men han har fÄtt nÄgra nya tÀnder sÄ det kanske var dÀrför.
Han har blivit helt galen i ketchupflaskor och sprang hela tiden till kylen och sa atchup atchup, sÄ nÀr den var tom sÄ fyllde vi den med makaroner, sÄ nu har han den att leka med och atchup Àr det första han sÀger nÀr han vaknar.
Vi har haft det riktigt kallt i lÀgenheten denna veckan men nu har dom precis varit hÀr och lagat vÀrmen sÄ nu fungerar elementen igen. Snart börjar dom ocksÄ med stambytet i vÄr lÀgenhet, sÄ det blir nÄgra jobbiga veckor framöver.

NÀ nu ska jag sluta klaga och berÀtta mer om Jylland, vi var ju dÀr för nÄgon vecka sedan.
Olofs mamma hade hyrt ett hus i en vecka (kostade lika mycket att hyra en hel vecka som bara över helgen) och eftersom hon och Olofs systrar jobbar och har skola sĂ„ stannade dom bara dĂ€r fredag till söndag och vi stannade dĂ€r hela veckan. ïżŒïżŒïżŒ

HÀr kommer mÄnga bilder frÄn vÄr vecka pÄ Jylland.

Bild pĂ„ huset. Det hade en stor trĂ€dgĂ„rd med gungor och sandlĂ„da sĂ„ Kian trivdes bra, och bĂ€st av allt var att dĂ€r fanns jacuzzi sĂ„ att han kunde bada 🙂
 
ïżŒ
Det var jÀttefint vÀder pÄ fredagen sÄ dÄ Äkte vi till Henne strand och Ät lunch och badade. Kallt i vattnet men Kian kunde inte bry sig mindre. 
 
PÄ lördagen var vi pÄ legoland och det var verkligen super hÀftigt, galet hur dom kan ha byggt upp sÄ mycket i lego, kan inte ha varit lÀtt. Kian sÄg en legoflicka som han sprang fram och pussade.
 
PÄ söndagen var vi pÄ safariparken eller Givskud zoo park som det heter. Kian hade somnat lagom till vi kom dit men vaknade efter 20 minuter, dÄ var vi inne hos lejonen och jag och Olof hörde ett rytande i baksÀtet, dÄ hade Kian vaknat till och fÄtt syn pÄ lejonen.
Kian Àlskar ju djur sÄ han tyckte det var vÀldigt roligt att fÄ se alla olika djur, girafferna var en av favoriterna.
Kian fick ocksÄ prova köra bilen.
 
PĂ„ mĂ„ndagen var vi pĂ„ lalandia och behöver jag sĂ€ga att Kian ÄLSKADE det? haha. Det var nĂ€stan inget folk dĂ€r sĂ„ mestadels av tiden hade Kian poolerna för sig sjĂ€lv. Han badade hela tiden förutom nĂ€r vi skulle gĂ„ upp och Ă€ta, och han blev inte glad nĂ€r lyfte upp honom frĂ„n poolen. 
Jag och Olof hade ocksĂ„ jĂ€tteroligt och dĂ€r var en snĂ€ll dansk familj som erbjöd sig att ta Kian sĂ„ vi kunde Ă„ka den stora vattenrutschbanan (man var tvungen att Ă„ka minst tvĂ„) och Kian hade sĂ„ roligt med deras barn att han knappt ville tillbaka till oss sen 😝
 
PÄ tisdagen var vi pÄ stranden igen och Olof hittade 14 smÄ bÀrnstenar. 
 
Onsdagen gick vi runt sjön dÀr vi bodde och klappade Äsnor och fÄr, Kian ville mata ett fÄr med ett litet grÀsstrÄ och det slutade med att han blev biten i fingret, det gick iallafall bra och han blev mest förvÄnad. Resten av dagen var vi bara i huset och tog det lugnt och pÄ torsdagen Äkte vi hemÄt igen. 
 
Detta blev ett vÀldigt lÄngt inlÀgg!
 
Ha det sÄ bra 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela